; charset=UTF-8" /> O nama | Beogradska studentska zadruga

O nama

 
beogradska-studentdska-zadrugaBeogradska studentska zadruga osnovana je 2003. godine. Decenijski rad i iskustvo doprineli su da budemo prepoznatljivi na ovim prostorima po svom kvalitetu i efikasnosti.

Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva, koja u nasoj zemlji zivi dugi niz godina.

Naš zadatak je da pomognemo i damo podršku mladim ljudima (studentima i omladincima) u pronalaženju posla. Posao preko studentsko omladinske zadruge mladim ljudima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste u praktične svrhe tj. zarade novac, prošire znanja, steknu nova dragocena iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu a kojima će se svakako preporučiti budućem poslodavcu.

Potrebe naših klijenata i partnera sa svim specifičnostima trudimo se da ispoštujemo i da zajedno radimo na ostvarenju poslovnih ciljeva.

Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, javnim ustanovama, bankama, hotelima, fakultetima, školama, sportskim asocijacijama, advokatskim kancelarijama, ambasadama, velikim distributerskim kućama, maloprodajnim lancima i raznim zanatskim i trgovinskim radnjama koji angažuju naše članove za razne poslove.

Studentsko-omladinska zadruga je neizostavna karika na razvojnom putu svakog mladog čoveka koja doprinosi formiranju ozbiljne, vredne i odgovorne ličnosti, spremne da se nosi sa mnogim životnim izazovima.