; charset=UTF-8" /> Prednosti poslovanja sa BSZ – ključ u ruke | Beogradska studentska zadruga

Prednosti poslovanja sa BSZ – ključ u ruke

– BSZ za potrebe klijenata obavlja kompletnu administraciju radnika, prijave i odjave radnika, obračun plata i brz i efikasan način isplate radnika.
– BSZ poseduje veliku bazu talenata i radne snage najrazličitijih profila.
– Za angažovanje radnika preko studentske i omladinske zadruge poslodavac plaća znatno niže stope poreza i doprionosa, što je zasigurno najjeftiniji legalan način zapošljavanja na našem tržištu.
– Ovakvo zapošljavanje omogućava poslodavcu da angažuje radnika samo u onom vremenskom periodu koje je neophodno za izvršenje datog radnog zadatka.
– BSZ svim radnicima obezbeđuje brojne pogodnosti kroz popuste, beneficije i različite edukacije.
– Našim klijentima su na raspolaganju dodatne usluge kao što su marketinške i promotivne akcije, istraživanje tržišta, kreditiranje isplate radnike i mnoge druge.

Ostvarujemo saradnju sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i Srbiji, od javnih i društvenih preduzeća, državnih ustanova, instituta, fakulteta, banaka, do velikog broja privatnih preduzeća i radnji, kao i sa studentskim, humanitarnim i nevladinim organizacijama u Srbiji. Dolazimo kod Vas, uzimamo svu potrebnu dokumentaciju, završavamo sve pravno-administrativne poslove… Vaše je da nas pozovete, a sve ostalo mi završavamo.